דיקור

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

07/11/2011 | 16:23 | מאת: אסתי

שלום, האם דיקור עשוי לעודד צמיחת שיער אצל אשה בשנות הששים, ששיער ראשה התדלדל עם השנים.

שלום רב, הטיפול בדיקור סיני הינו רק חלק מהרפואה הסינית הכוללת בין השאר טיפול בצמחי מרפא. יש לשקול להוסיף לדיקור ייעוץ בתזונה טבעית וצמחי מרפא. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפול מיטבית. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. מכתב זה מזכה את מבוטחי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן.

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה