איך ואיפה אפשר לדווח על טיפול נטורופתי רשלני ?

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

08/10/2011 | 22:38 | מאת: שילה

קיבלתי טיפול נטורפתי רשלני מימשהי שהידע שלה היה "ידע אינטרנט" ותו לא היא בעיקר ניסתה למכור לי דברים הרגשתי כאילו ביקרתי אצל תועמלנית של מוצרי טבע שילמתי הון על הביקור הגברת יודעת למתג את עצמה היטב ברשת ובטלווזיה מה אפשר לעשות? אצל מי אפשר להתלונן?

אורית שלום רב ושנה טובה, אם קיבלת את הייעוץ בנטורופטיה במסגרת מרפאות מכבי טבעי כל שעליך לעשות הוא לפנות למנהלת המרפאה ולהתלונן בפניה- הפנייה תועבר לגורמים המקצועיים המטפלים בפניות הציבור. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה