דיסטוניה פוקאלית

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

16/12/2014 | 19:27 | מאת: Bell

האם יש לרפואה המשלימה התייחסות או מענה כלשהו לדיסטוניה ? גם אם היא רק מקלה, תודה.

בל שלום רב, אשמח לקבל קצת יותר פרטים אם מדובר על מקרה ספציפי, חג שמח, ד"ר צוונג-גונן

21/12/2014 | 16:07 | מאת: Bell

שלום דוקטור ותודה על התייחסותך, כן, מדובר על מקרה ספציפי שלי כאשר הדיסטוניה היא בכף היד אשר החלה לפני כמה שנים והחמירה לאחרונה. התופעה החלה עם קושי בכתיבה וכעת יש קושי בפעילויות נוספות כגון גילוח. אני בן 57. שאלתי היא אם ניתן לטפל או להקל את התופעה בעזרת הרפואה המשלימה. תודה,

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה