בעיות נשימה בשינה- דום נשימה ונחירות

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

02/12/2014 | 08:11 | מאת: דוד

שלום וברכה, איזה טיפול אלטרנטיבי לדעתך יתאים לטיפול בבעיות נשימה בשינה- דום נשימה ונחירות. תודה

07/12/2014 | 11:31 | מאת: adi

דוד שלום רב, דום נשימה ונחירות במקרים רבים מופיעים בשינה במטופלים עם חסימה של דרכי נשימה עליונות בשל מבנה מסוים ועודף משקל. לרפואה המשלימה מספר רב של טיפולים היכולים לסייע בבעיה. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה