דיאטה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

25/11/2014 | 08:01 | מאת: סיגל

רציתי לדעת האם במסגרת מכבי טבעי יש טיפולי דיקור סיני לצורך הרזיה אם כן מה כולל הטיפול

סיגל שלום רב, במכבי טבעי אנו מאמינים בהקניית הרגלי תזונה בריאה ושינוי הרגלי חיים נוספים על מנת להגיע למשקל גוף אופטימאלי. הדיקור הסיני הוא רק אחד מהכלים האפשריים ליצירת מציאות חדשה זו. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה