טינטון מתמשך

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

09/11/2014 | 14:24 | מאת: אתי

שלום רב ד"ר עדי צוונג- גונן, ברשותי כרטיס מכבי שלי...האם יש דרך לטפל ולהקל על טינטון מתמשך (לאורך שנים) אני משערת שהכל קשור (גם) ללחץ רגשי- נפשי...לאחרונה אכן החריף "רעש" הטינטון ומציק לי מאד מה עלי לעשות? מה את ממליצה? אודה מאד לתשובה מפורטת בברכה, אתי

אתי שלום רב, בנושא טינטון כמו בנושאים רבים ומגוונים אחרים יש לרפואה המשלימה יכולת לסייע עד להגעה לריפוי. לרוב ככל שהמצב ממשוך יותר- נדרש לרוב טיפול יותר ממושך ולעיתים גם סיכויי הריפוי פוחתים. הרפואה המשלימה מתייחסת באופן אישי לכל אדם- גם מבחינת סוגי הטינטון שהוא חווה. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה