תופעת לואי לתרופת פמארה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

23/10/2014 | 16:25 | מאת: רחל

שלום, אני מקבלת פמארה, כחלק מטפול לסרטן השד. כפי שהוסבר לי, החלה נשירת שער גדולה למדי כתופעת לואי.. שאלתי, האם יש דרך כלשהי להפחית את הנשירה

רחל שלום רב, לגבי הנשירה- איני מכירה תהליך שיכול להאט אך לגבי הצמיחה המחודשת כחלק מהתאוששות כללית לאחר טיפולי כימוטרפיה- ניתן לסייע. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה