אדמה דיאטומית

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

15/09/2014 | 05:00 | מאת: שני

רציתי לדעת אם ישנם סיכונים בלקיחה פנימית של אדמה דיאטומית המכילה סיליקה, אני רוצה לקחת משהו כמו חצי כפית בערבוב עם נוזלים... יש לי היסטוריה של בעיית ריאות שחלפה לפני 15 שנים, אך אני חוששת שזה מסוכן.. תוכלי לתת את דעתך? והאם בשימוש חיצוני זה בטוח ?

שני שלום רב, לצערי אין לי מידע בנושא צריכה פומית של אדמה דיאטומית.אם יש לך מידע על מוצר מסוים- הייתי יוצרת קשר עם היצרן. בכל מקרה אם את חוששת שזה מסוכן- אני בטוחה שישנן דרכים נוספות ללא חשש ,להשגת אותה תוצאה כמו עם האדמה הדיאטומית, שנה טובה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה