מחפש מטפל/ת מומחית בתחום העיכול

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

07/07/2014 | 18:15 | מאת: יוסי

שלום רב, אניסובל ממעי רגיש קשה (כאבי בטן) + גסטריטיס מחפש מטפל/ת מומחית בתחום העיכול תודה

07/07/2014 | 18:38 | מאת: יוסי

מאיזור המרכז

יוסי שלום רב, ברפואה המשלימה מגוון רחב של טיפולים הידועים כמקלים ומסייעים בהתמודדות עם מגוון רחב של תסמינים ותחלואה, כולל תסמונת המעי הרגיש. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה