טיפול נטורופטי 0526122297

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

05/06/2014 | 14:43 | מאת: נורית

אני בטיפולי פוריות כבר כמה שנים עברתי 4 טיפולי IVF מחפשת נטורופטית או יועצת תזונה שמתמחה בפוריות שיכולה לטפל בי ולבנות לי תפריט תזונתי בשילוב צמחי מרפא לשיפור הפוריות. אני יודעת שיש קשר ישיר בין תזונה לפוריות ולכן מחפשת מישהי מטעם מכבי לא נשאר הרבה כסף מכל הטיפולים שמתמחה בפוריות אשמח לחוות דעת או יצירת קשר 0526122297 המון תודה

נורית שלום רב, בכל מרפאות מכבי טבעי ישנן תזונאיות טבעיות. בשנים האחרונות התפרסמו מספר עבודות גדולות וחשובות בספרות הרפואית המעידות על התועלת של טיפולי הדיקור תוך כדי טיפולי IVF. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה