פלטפוס

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

27/02/2014 | 16:22 | מאת: נועה

שלום, אני בת 35, סובלת מפלטפוס ובשנים האחרונות גם מדלקות גידים בכפות הרגליים בעקבותיו. הומלץ לי על דיקור לדלקות. שאלתי היא: האם דיקור יכול להקל על כאבי כפות הרגליים גם כשאין דלקת - כי גם אז אני סובלת מכאבים ביום-יום (כאבים של התעייפות כף הרגל, גם לאחר הליכה קצרה יחסית). תודה!

נועה שלום רב, בנוגע לפלטפוס, הייתי מתייעצת בשלב ראשון עם אורטופד לגבי מדרס איכותי.לגבי הדיקור- זהו טיפול מצוין לסוגי תחלואה שונים ומגוונים. לגבי השאלה הספציפית שלך- המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה