עודף משקל ותזונה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

18/02/2014 | 08:16 | מאת: אבי

שלום רב, אני סובל מעודף משקל, ורוצה לטפל בכך, וגם בנושא התזונתי - העדפה לכיוון טבעוני וגם בדיקת אלרגיה אפשרית למזונות מסוימים. מה עליי לעשות ? תודה

אבי שלום רב, האם ישנה בעית אלרגיה למזון? בכל מקרה,המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

18/02/2014 | 18:08 | מאת: אבי

אין לי אלרגיה ידועה למזון אך קיבלתי המלצה לבדוק את זה ממטפל שאצלו ביקרתי לאחרונה. בכל מקרה, תודה רבה, ד"ר צוונג-גונן.

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה