"פיצאי בגרות "

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

28/01/2014 | 16:06 | מאת: מרינה

שלום רב, לבן שלי (בן 15) יש "פיצאי בגרות " בפנים, חזה, וגב עליון. הלחנו לרופא עור. המלצה שלו MINOCYCLINE 10MG לתקופה של 3 חודשים. אחרי לבוא אליו ולקבל עוד אני נגד לתת לילד בריא אנטיביוטיקה לתקופה ארוכה ( שנה ויותר). האים רפוא משלימה יכולה לעזור לו ? ואים כן מה את ממליצה? תודה רבה , מרינה

שלום רב מרינה, פצעי בגרות הם תופעה טבעית שבעזרת טיפול נכון ניתן להקל עליה. טיפולים כמו הומיאופטיה, תזונה טבעית, דיקור, צמחי מרפא הם רק חלק מהאפשרויות הטיפוליות. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה