תסמונת קדם-וויסתית

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

14/01/2014 | 21:50 | מאת: גילי

שלום, רציתי לדעת איזה טיפול מתאים לכאבים קדם-וויסתיים/(טרום-מחזור)? האם כדאי ללכת לנטורופת/הומאופת או שיטה אחרת? מעדיפה כמובן משהו טבעי. מאוד סובלת כשבוע וחצי לפני המחזור כבר עם כאבי בטן נוראיים ומצב רוח ירוד ורגיש. תודה מראש, גילי

גילי שלום רב, תסמונת קדם ווסתית הינה תופעה נפוצה, אשר הרפואה המשלימה מתייחסת אליה בצורה יעילה. ישנו מגוון רחב של טיפולים היכולים לסייע בהקלה משמעותית. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה