אסטמה של העור (אטופיק דרמטיטיס)

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

13/01/2014 | 17:46 | מאת: נטלי

ערב טוב, אשמח לדעת איזה אפשרויות טיפול קיימות לצורך ריפוי אסטמה של העור? האם בכלל יש טיפול שמרפא זאת לחלוטין? בברכה ותודה, נטלי

נטלי שלום רב, אטופיק דרמטיטיס הינה תסמונת עורית שבעיני הרפואה המשלימה נובעת ומתבססת על מקורות פנימיים- רגשיים. גם ברפואה המשלימה ישנן דרגות שונות של טיפול- אפשר לטפל סימפטומטית, אך רצוי לגשת לשורש הבעיה.ישנו מגוון רחב של טיפולים היכולים להקל בדרגות שונות עד קבלת ריפוי מלא במקרים מסוימים. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה