פסוכיאריזס

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

06/01/2014 | 14:19 | מאת: גל

שלום רב אני בת 30 ולאחרונה שמתי לב לסימנים רבים על גופי לאחר פנייתי לרופאי עור ומומחים אובחן לי פסוריאזיס שמגיע מלחצים נפשיים גם אחרי משחות רבות זה לא עובר לי ואשמח לדעת האם יש דרך אלטרנטיבית לטפל בזה?

שלום רב, פסוריאזיס, כמו מצבים שונים נוספים בעור ובכלל הן תופעות, אשר ברפואה המשלימה מייצגות סימפטום של תהליך פנימי. טיפולים רבים ברפואה משלימה יכולים לסייע. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה