דלקת וארוזיות בקיבה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

05/01/2014 | 14:39 | מאת: שרית

שלום, רציתי לברר על תזונה המתאימה לדלקת וארוזיות בקיבה, במקום או בנוסף לטיפול תרופתי נקסיום.

שרית שלום רב, בראיה של הרפואה המשלימה- לכל אדם ישנה תזונה/טיפול המתאים לו.לדוגמה- לאדם עם מבנה אחד יכול להתאים מיץ מכרוב לבן בעוד שלאדם אחר תתאים תזונה מבושלת, חמימה ללא תיבול כלל. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה