שמר בציפרניים

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

30/10/2013 | 07:55 | מאת: עדי

אני סובלת כבר המון שנים מציפורנים מתפצלות לשכבות בידיים תוצאות משטח ציפורן הראו שמדובר בשמר -קנדידה כיצד אפשר לטפל?

עדי שלום רב, נסי לשייף כל ערב את הכבה העליונה של הציפורן ולמרוח שמן עץ התה. במקביל-המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. למבוטחי "מגן זהב" ו"מכבי שלי" יינתן הייעוץ הרפואי הראשון ללא עלות, עם הצגת מכתב זה. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה