קנדידה כרונית

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

29/10/2013 | 17:20 | מאת: ויקי

אני בת 25 סובלת כ5 שנים מקנדידה שחוזרת מידי חודש.... בלי קשר לתזונה או לא... כבר כמה חודשים לא נוגעת במתוקים מאפים הפחתי גם באכילת פירות נוטלת קבוע פרובויוטיקה גם בטבלייה וגם אוכלת יוגורט... השאלה שלי אם זה יכול להיות מושפע כבר מעניין פסיכולוגי ? ומה לעשות עם זה ...האם נידונתי ששאר החיים שלי אני יבלה בלי לאכול שום דבר מתוק וכל הזמן יהיה בלחץ על לשמור על הדיאטה? אציין שלא נוטלת גלולות עם בן זוג קבוע שלאחרונה טופל נגד פטרייה גם למרות שלא נראה שהוא הגורם להדבקה מה מכבי טבעי יכול להציע במקרה שלי?

ויקי שלום רב, את צודקת- לדלקת פטרייתית בנרתיק ישנם גורמים רבים מלבד גורמים תזונתיים. טיפולי דיקור, צמחי מרפא וכיו"ב יכולים לסייע ואף לפתור את הבעיה. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. למבוטחי "מגן זהב" ו"מכבי שלי" יינתן הייעוץ הרפואי הראשון ללא עלות, עם הצגת מכתב זה. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה