אבחון הבעיה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

28/10/2013 | 12:57 | מאת: ליאת

שלום רב, אני בת 29, סובלת ממספר סימפטומים שטרם נמצא הקשר ביניהם (דיכאון, שברי מאמץ כרונים שאינם נרפאים מזה שנתיים, דלקת חניכיים תמידית, בעיות מפרקים, נפילות ל"ד מדי פעם וכו'). כיצד אוכל לקבל אבחון כדי לדעת מה הבעיה וכיצד לטפל בה? תודה, ליאת

ליאת שלום רב, ברפואה המשלימה והאינטגרטיבית אפשר למצוא הקשרים בין המצבים והסימפטומים שתארת, ובהתאם גם תכנית טיפול. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. למבוטחי "מגן זהב" ו"מכבי שלי" יינתן הייעוץ הרפואי הראשון ללא עלות, עם הצגת מכתב זה. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה