דיקור כתמיכה בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

28/09/2013 | 22:38 | מאת: מיכל

שלום עדי, אני מעוניינת לעבור דיקור לתמיכה בטיפולי פוריות. קראתי שדיקור משפר את זרימת הדם ברחם ויכול לעזור באיפולי הפריה אך אם הדיקור נעשה בנקודות מסוימות (שאסור לבצע בהם דיקור בזמן טיפולי פוריות) הוא גם יכול לגרום להפלה. האם יש גם מתמחים במכבי טבעי או רק מטפלים שסיימו את ההכשרה? האם אתם דורשים מספר שנות ניסיון למטפל שמגיש מעומדות? אני קצת חוששת מחוסר ידע של המטפל והסיכונים בדיקור בנקודות לא נכונות. אודה לתשובתך תודה

מיכל שלום רב, במכבי טבעי, בניגוד לשאר הקופות- מטפלים בדיקור מתקבלים אחר 5 שנות ניסיון מוכחות מתום לימודיהם. הדיקור התומך בטיפולי פוריות וכל דיקור אחר לא הוכחו מעולם כיכולים ליצור הפלה! הדיקור הוא אחד הכלים היעלים והמוכחים ביותר ברפואה משלימה המסייעים בטיפולי פוריות. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה