כיס מרה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

22/09/2013 | 20:29 | מאת: keti

לפני שנה גילו לי אבנים זעירות בכיס מרה באוטרסונד,בפעם השלישית שעשיתי היה רשום"ממצא פולואידי 3 מ"מ ואבנים זעירות,בפעם הרביעית היה רשום"ממצא פוליפואידי 4 מ"מ ופוליפים קטנים, הייתי בטיפול נטרופטי,וטיפול ברפואה סינית בפרטי ולא עזר לי. איזה טיפול יכול להתאים לי במכבי טבעי?שתיהיה תוצאה מוצלחת?....... תודה חג שמח

קטי שלום רב, טיפולי הדיקור והייעוץ בנטורופתיה הם טיפולים המומלצים במקרים של אבנים קטנות. בשלב זה הייתי פונה לייעוץ של כירורג לקבל תשובה לגבי הממצא הפוליפואידי. בהצלחה, ד"ר צוונ-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה