בעיות גב

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

16/08/2013 | 03:19 | מאת: איה

שלום, אני סובלת מזה שלוש שנים אחרי תאונת דרכים L4 היפרטרופיה פצטרית ומבלט דיסק קל בחוליות L5-S1 ובזמן מאמץ יש לי כאב שמקרין לרגל שמאל ומאז אני מבצעת פזיותרפיה וחימום ונוטלת תרופות NSAID. הפעם הומלץ לי על כירופרקטיקה ודיקור. האם זה עוזר?? איך זה יכול לעזור לי?? האם אחרי 10 מפגשים אוכל לחיות כמו אנשים רגילים. בלי כאב המקרין. ובלי מוגבלויות?? תודה

איה שלום רב, טיפולים ברפואה משלימה יכולים להקל על כאב במידה משמעותית. סדרת טיפולים של 10 מפגשים בהחלט יכולה ליצור שיפור אך אחר זמן כה רב של סבל וכאב, טיפולים שונים אין לצפות כי אחר 10 טיפולים תשובי לחוש כמו לפני התאונה. כמו ברפואה קונבנציונאלית גם ברפואה המשלימה לא כל טיפול מתאים לכל מטופל. אני תקווה שהטיפולים יקלו על סיבלך ואם לא- פני לייעוץ רפואי חוזר במרפאת מכבי טבעי. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה