מנופאוזה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

10/08/2013 | 11:33 | מאת: גבי

אני בת 50 עוברת תהליך של מנופאוזיה עם כל הסנטומים איזה טיפולים אני יכולה לעזר ברפואה הטבעי כדי להפחית את תופעות שמקשים על חיים יום יומי תודה

גבי שלום רב, לרפואה המשלימה מגוון רחב של טיפולים היכולים לסייע לסימפטומים של גיל המעבר.עליך לדעת כי לעיתים יש צורך ב"ניסוי וטעייה" עד שמוצאים את הטיפול המתאים ולעיתים לאחר תקופה מסויימת נדרשות התאמות גם במסגרת הטיפול שנמצא. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. למבוטחי "מגן זהב" ו"מכבי שלי" יינתן הייעוץ הרפואי הראשון ללא עלות, עם הצגת מכתב זה. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה