שאלות לגבי טיפול נטורופתי

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

07/08/2013 | 10:14 | מאת: אתי

שלום עדי, רציתי לשאול מספר שאלות: 1.יש הבדל מבחינת סוגי הטיפולים: תזונה טבעית וצמחי מרפא לבין ייעוץ צמחי מרפא (מבחינת מחיר ראיתי שזהה בשניהם) 2. האם צריך לקבוע לפני טיפולים מסוג זה פגישה עם רופא? 3. יש הבדל במחיר בין פגישה ראשונה שהיא ארוכה ומקיפה יותר לבין הפגישות הבאות? 4. יש צורך בהפניית רופא משפחה? תודה, אתי

אתי שלום רב, אתי שלום רב, הייעוץ בתזונה טבעית , אם נולד הצורך למטופל הספציפי כולל ייעוץ בצמחי מרפא לרוב מערביים. הייעוץ בצמחי מרפא שעומד בפני עצמו כוונתו לייעות בצמחי מרפא סיניים ע"י מטפל ברפואה סינית. במכבי טבעי על כל מטופל לעבור ייעוץ רפואי אלא אם כן הופנה ע"י רופא מטפל ממכבי שהוסמך להמליץ על טיפול ספציפי מטעם מכבי טבעי. יש הבדל בתמחור בין ייעוץ תזונתי ארוך לקצר ובין אלה לייעוץ בצמחי מרפא סיניים בלבד. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה