חיידק ההליקובקטר

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

08/07/2013 | 13:03 | מאת: ליהי

שלום רב, רציתי לדעת אם יש טיפול טבעי במרפאות מכבי טבעי לחיידק ההליקובקטר. שמעתי וקראתי באינטרנט שניתן לקחת סוגי צמחים ופרוביוטיקה לטיפול אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה

ליהי שלום רב, לרפואה המשלימה מספר פתרונות היכולים לתת הקלה על הסימפטומים ולנסות לטפל בשורש הבעיה. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. למבוטחי "מגן זהב" ו"מכבי שלי" יינתן הייעוץ הרפואי הראשון ללא עלות, עם הצגת מכתב זה. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

09/07/2013 | 13:10 | מאת: ליהי

תודה רבה דר! קבעתי תור למכבי טבעי!!

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה