למה צריך פגישת ייעוץ כדי להתחיל טיפול ביופידבק?

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

12/06/2013 | 12:26 | מאת: OT

אחרי שרופא מטפל הפנה והמליץ למה צריך עוד פגישה עם עוד רופא ועוד עיכוב כדי להתחיל את הטיפול???

12/06/2013 | 13:45 | מאת: עדי

שלום רב, הייעוץ הרפואי במכבי טבעי מתבצע ע"י רופאים המתמחים בנושא רפואה משלימה. ישנם מצבים בהם רופא מטפל מיומן לא פחות, הוא מוכר למרפאת מכבי טבעי והוא רשאי לשלוח מטופל עם המלצה ישירות למרפאה. אשמח לדעת יותר פרטים לגבי הרופא ומיקום המרפאה על מנת שאוכל לחסוך לך ייעוץ רפואי במכבי טבעי. בכל מקרה עם הצגת מכתב זה ובמידה ותבחר/י לקבל ייעוץ רפואי, הוא יהיה ללא עלות ובתנאי שיש לך ביטוח-" מגן זהב". בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה