חרדה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

30/04/2013 | 15:46 | מאת: אוריין

היי עדי, כבר 10 שנים שאני חווה חרדה (מקומות פתוחים, סגורים, רחוקים מהבית וכו'..), איזה מהטיפולים מתאים עבורי?

אוריין שלום רב, לרפואה המשלימה מגוון רחב של טיפולים להקלה על מצבי חרדה. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה