מגרנה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

29/04/2013 | 13:15 | מאת: לימור

שלום, רציתי לשאול האם יש הצלחה לדיקור סיני בטיפול במגרנות חזקות?? בעלי לוקח באופן קבוע כדורים לטיפול במגרנה ועדיין לעיתים קרובות חוטף התקפי מגרנה חזקים..

לימור שלום רב, לרפואה המשלימה מגוון טיפולים העוסקים בכאב, בכאבי ראש ובמיגרנות. כאב הוא עניין סובייקטיבי לחלוטין לכן איני יכולה להבין מה זה " מיגרנות חזקות" בכל מקרה יש לנו ניסיון טוב מאוד בהקלה ואף טיפול במיגרנה באשר היא. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לבעלך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה