לחץ בראש ממתח נפשי

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

14/02/2013 | 15:41 | מאת: אודליה

שלום שמי אודליה אני בת 34 סובלת כ3 חודשים מלחצים בתוך הראש ניגשתי לבדיקת נירולוג שיצאה תקינה ולבדיקת EEG שיצאה תקינה אבל מופיע שאני נמצאת המון במתח נפשי ולכן השרירים מתכווצים וזה מה שגורם ללחץ תוך גולגלתי , וזה משגע אותי כל כמה שבועות תוקף ליומיים שלושה ועוזב כרגע אני שותה כדורים בשם קלמנרבין להרגעה שלא הכי עוזרים אשמח לדעת עם יש טיפול שהטיפולים שלכם שיתאים לי לשחרר קצת את הלחץ? תודה אודליה

אודליה שלום רב, לרפואה המשלימה טיפולים רבים שתפקידם להחזיר את האדם לאיזון ופועל יוצא מכך- סיוע בתופעות הנגרמות מחוסר איזון זה, לדוגמה- כמו שאת מתארת, כאבי ראש הנובעים ממתח. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה