טיפול ברפואה סינית בבלפריטיס ויובש וללא שיפור

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

16/07/2011 | 01:05 | מאת: רמי

שלום רב וברכות על הפורום החדש מזה כשנה סובל ממחלת העפעפים המציקה בלפריטיס ויובש נלווה נמצא כרגע בהפוגה מהטיפול הקיים שלא ממש היה נעים בלשון המעטה כרגע עושה דיקור וצמחי מרפא למעט מס' פעמים שהיתה הקלה לשעה עם הדיקור,והקלה לשעה עד שעתיים עם צמחי המרפא אין ממש שינוי אחרי חודשיים מה עושים? האם לרפואה הסינית יכולת התמודדות יעילה וטובה עם דלקות עינים ויובש מציק?

רמי שלום רב, מתנצלת על האיחור בתשובתי, שבתי היום מחופשה. לרפואה הסינית בהחלט יכולת לסייע בתופעות שהינך מתאר. בשל משך הזמן הארוך יחסית שהינך סובל מהתופעות, ייתכן ויידרש משך טיפול מעט ארוך יותר מחודשיים. למכבי טבעי רשת מרפאות לרפואה משלימה עם מטפלים מנוסיםומיומנים.מידע על המרפאות ניתן לקבל מכל טלפון ב-6395*. בהצלחה, ד"ר צונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה