סרטן שחלות גרורתי

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

23/01/2013 | 11:36 | מאת: מלכה

ד"ר עדי שלום, אמי בת 60 וגילו לה סרטן שחלות גרורתי שלב 3C . רציתי המלצות על טיפול ומטפל שניתן לפנות אליו . אימי התחילה בשבוע שעבר טיפול כימותרפי אחד ובהמשך היא תצטרך ניתוח היא סובלת מכאבים חזקים וכל היום שוכבת במיטה. אודה לתשובה דחופה .

מלכה שלום רב, בשלב זה ישנם מספר כיוונים שאפשר לפנות אליהם על מנת להשיג שליטה בכאב ובמקביל הפחתת תופעות הלוואי של הטיפול הקונבנציונאלי. נושא הכאב צריך להיות מטופל בשלב ראשון- דבר שיאפשר איכות חיים טובה ואפשרות לפנות לקבלת טיפולים משלימים. את צריכה לפנות ולהתייעץ עם האונקולוג/ית שמטפלים בה ולבקש שליטה בכאב, גם אם מדובר בהפנייה למומחה בכאב. בשלב השני, כשתהיה עם שליטה בכאב-המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לאימך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה