אדנמיוזיס

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

10/12/2012 | 11:27 | מאת: ענת

שלום, אני בת 50 ולפני כמה חודשים בשל כאבי מחזור ודימומים לא סדירים, קבע הגיניקולוג שלי לאחר בדיקת אולטרסאונד ואגינאלי כי אני סובלת מאדנמיוזיס. נתן לי טיפול של פרימולוט נור פעמיים ביום. בתחילה הטיפול הואיל , הכאבים והדימומים פסקו. אחרי כחודשיים שלושה של טיפול רציף הסימפטומים מחריפים ואני סובלת מהתקפי כאבים חזקים ודימום חלש אך בלתי פוסק.... ביקרתי שוב אצל הגיניקולוג, המליץ לי להמשיך בטיפול ולקחת משכחי כאבים. האם זה לא מוגזם לקחת כל יום משכחי כאבים? הכאבים מחריפים בשעות הערב והלילה. רציתי לבדוק האם ניתן לעזור בתזונה או בדיקור סיני? תודה ענת

שלום ענת, האם הכוונה לאנדומטריוזיס? דיקור הינו טיפול יעיל בכאב, גם כאב גניקולוגי. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

10/12/2012 | 13:29 | מאת: ענת

שלום רב, תודה על תגובתך. הכוונה לאדנומיוזיס ולא אנדומטריוזיס. שאלה נוספת: מה דעתך על תוסף מזון DONG QUAI לשיפור הכאבים והמצב? ענת

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה