פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

29/10/2012 | 22:04 | מאת: דבורה

שני ילדי בני 10 ו-8 סובלים מפסוראיזיס+ השמנת יתר ברצוני לדעת האם הרפואה הטבעית יכולה לעזור? , באילו דרכים?, ומה העלות כשמטפלים דרך מכבי טבעי ויש להם מגן זהב תודה מראש

דבורה שלום רב, למכבי טבעי בפרט ולרפואה המשלימה בכלל ישנו מגוון אפשרויות לסיוע בהשמנת יתר ובתופעות עוריות.המחיר משתנה בהתאם לסוג הטיפול . המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה