יעוץ

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

29/10/2012 | 20:20 | מאת: סיון

היי, אני בת 21 ומזה כמה זמן שאני מרגישה "לא בריאה" (אני גם סובלת ממגרנות קלות). עברתי את הבדיקות הרגילות והכל בסדר מה שנקרא - לא חסר כלום והכל תקין. בכל זאת אני מרגישה כאילו משהו לא בסדר - אולי זה נובע מתזונה לא נכונה או מכך שאינני עוסקת בספורט? חשבתי אולי לפנות לתזונאית קלינית (האם מכבי מספקת שירות כזה בכלל?) או אולי לייעוץ בצמחי מרפא (ראיתי שיש שירות כזה במכבי טבעי). בכל אופן מה היית ממליצה? תודה מראש!

סיוון שלום רב, במכבי יש ייעוץ תזונתי וכפי שאמרת- במכבי טבעי יש יעוץ בצמחי מרפא.ייעוץ זה ניתן לרוב במסגרת ייעוץ בתזונה טבעית או במסגרת רפואה סינית. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה