דיקור לדלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

29/09/2012 | 19:08 | מאת: שאול

הי רציתי לדעת האם יש טיפול בדיקור לכך, מהי רמת הריפוי ( זמני או מוחלט), מהו אחוז סיכויי ההצלחה של טיפול כזה, כמה טיפולים צריך לעבור? וכן לגבי מחיר לחברי מכבי מגן זהב. תודה, שאול

שאול שלום רב וחג שמח, ראשית מומלץ להבין מה גורם לדלקת. ישנם גורמים כמו- רכיבה ממושכת על אופניים, מכנסיים צמודים, החזקת פלפונים ומחשבים ניידים בקרבת המפשעה וכיו"ב. דיקור יכול לסייע.כמות הטיפולים תלויה במצב, במשכו ובנתונים אנרגטיים של המטופל.במקביל מומל לקבל ייעוץ בתזונה טבעית, לעיתים בתוספת צמחי מרפא ותוספי מזון. דיקור למבוטחי "מגן זהב" עולה 92 שקל ל-16 טיפולים בשנת זכאות. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה