גיל מעבר

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

20/08/2012 | 10:57 | מאת: נטלי

שלום רב, האם יש טיפולים אלטרנטיביים שיכולים לעזור לכל הסימפטומים של גיל מעבר - גלי חום, חוסר אנרגיות, וכדומה...

נטלי שלום רב, לרפואה המשלימה והאינטגרטיבית פתרונות רבים ויעילים לתקופת המעבר.טיפולים כמו דיקור סיני, צמחי מרפא, הומיאופטיה וכיו"ב הם רק חלק מהטיפולים האפשריים. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה