מה יתרון המגן זהב\כסף על הסל הבסיסי?

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

30/07/2012 | 12:52 | מאת: מוריה

אני מתחבטת בשאלה- למה לי ביטוח משלים. עברתי באתר ולא ראיתי דברים משמעותיים, אשמח להסבר נהיר ולא מסבך (כמו שמפורט בנוסח ההסכם של מגן זהב..) איפה עוזרים לי ה40 ש"ח החודשיים האלה, על פני הסל הבסיסי, ברמה שמצדיקה את הוראת הקבע הזאת? וגם, למה אין למכבי הנחות משמעותיות על מוצרים שאינם בסל? בכללית, כשהם נכנסים לבית מרקחת של הכללית (ויש להם הרבה כאלה, שלא כמו במכבי) יש להם הנחות משמעותיות, בלי ביטוח משלים. למשל- אורה קרם: לכללית בערך 15 ש"ח ובמכבי 30 ש"ח (שזו לא הנחה, כי זה בד"כ בסביבות ה35) למיסיל (קרם פטרת): בכללית 30 ומכבי 45 (בד"כ 50 ש"ח) אז איפה יתרון הביטוח המשלים בדברים הסטנדרטיים- יומיומיים (לא ניתוחים, מחלות כרוניות וכו') על פני הסל הבסיסי וגם, איפה מכבי בתחרות עם כללית? (לא בדקתי קופות אחרות) פשוט לא מסתדר לי האמירה בקישור הזה http://www.maccabi4u.co.il/431-he/Maccabi.aspx?TabId=2507_438 ש"נאלצנו להעלות את התשלומים כמפורט לעיל. " כתבתי הודעה זו במספר פורומים הקשורים לנושאים המעניינים אותי, אשמח שיענו בהתאם- לשירותי ולשירות הגולשים האחרים שאותם זה גם יכול לעניין.

מוריה שלום רב, אנא שלחי לי כתובת דוא"ל שלך ואעביר לך תשובה מלאה מנציגי הביטוח המשלים. בברכה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה