איחור ממש קטן בגלולות..אבל מלחיץ

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

26/07/2012 | 06:04 | מאת: יעל

ביום שלישי האחרון קמתי רק מהשינה באזור השעה 15:20 בערך, אבל אני לא בטוחה אם לקחתי גלולה ברגע שקמתי או יותר מאוחר... מכאן שאתמול (רביעי) שכחתי לנטול את הגלולה השישית בחפיסה ונזכרתי באזור 4:00 לפנות בוקר לקחת אותה..השאלה אם הסיכוי הקלוש שעברו 12:20 או משהו כזה ולא 12 מסכן אותי? או שאם ההבדל כל כך קטן אז אני לא בצרות? (כמובן שזאת פעם ראשונה שזה קרה).

יעל שלום רב, את שאלתך עליך להפנות למומחה בגניקולוגיה, בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה