טיפול אלטרנטיבי בסבוריאה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

19/06/2012 | 13:48 | מאת: נדב

מזה כמה שנים אני סובל מסבוריאה בקרקפת שמקורה בפטריה (אגב, זו נטייה גנטית שכן גם לסבתי ולדודתי יש את הבעיה). נעזרתי פעמיים בשמפו ותרסיס מיוחדים, כשבפעם הראשונה התופעה נעלמה רק לזמן קצר ובפעם השנייה התכשירים לא עזרו בכלל. האם ישנם טיפולים של רפואה משלימה שיכולים להעלים את התופעה או לצמצם אותה באופן נראה לעין לאורך זמן? שמעתי שישנם סוגי שמפו שונים שמבוססים על אלוורה שיעילים לצורך הזה. מה מהם נחשב להכי טוב? תודה

נדב שלום רב, לרפואה המשלימה מספר רב של פתרונות, לווא דווקא בצורת תכשירים חיצוניים, אלא תהליך טיפולי. על מנת לתת לך את הטיפול המיטבי המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקבלת ייעוץ רפואי.מבוטחי מגן זהב זכאים בהצגת מכתב זה לייעוץ רפואי ללא עלות. בברכת בריאות שלימה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה