איחור בקבלת וסת לאחר הפסקת שימוש בגלולות

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

02/05/2012 | 12:21 | מאת: Hila

ד"ר עדי שלום, לאחר נטילת גלולות ממושכות ביותר (מעל ל-10 שנים עם הפוגות מאוד קצרות)של גלולות למניעת הריון,החלטתי להפסיק ליטול גלולות ע"מ להכנס להריון.הוסת האחרונה שקיבלתי הייתה ב-28/3 ועד כה לא קיבלתי. עשיתי בדיקת הריון ולמרבה האכזבה אינני בהריון. האם ישנם טיפולים שיכולים להועיל להסדרת הביוץ? יש לציין כי בעבר (בערך בגיל 20) נאמר לי ע"י רופאת נשים שיש לי שחלות פוליצסטיות (איבחנה ע"י אולטרסאונד וגינאלי בלבד) ולפני כשנה רופאת הנשים הנוכחית שלי (אחרת) אמרה שהיא כלל לא בטוחה באבחנה שנתנה הרופאה הקודמת כיון שיש לבצע בדיקות נוספות. מה דעתך על כך? האם עליי קודם לקבוע תור לרופאת הנשים הנוכחית שלי (תור ראשון ב-22/5)על מנת לאשש אבחנה זו או אחרת או שכדאי להתחיל בטיפול אלטרנטיבי אחר? מה דעתך? תודה

הילה שלום רב, הייתי ממליצה לפגוש רופא/ת נשים בכל מקרה. במקביל או לאחר המפגש המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפול מיטבית. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. מכתב זה מזכה את מבוטחי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן.

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה