קנדידה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

22/04/2012 | 23:26 | מאת: מאיה

האם במכבי טבעי ישנו אבחון לקנדידה? וטיפולים בקנדידה? אם כן, אילו? וכמה עולה טיפול אצל נטורופת/ית המתמחים בטיפול בקנדידה?

מאיה שלום רב, במכבי טבעי אין אבחון מעבדתי לקנדידה ואין מומחים לנושא. כל "נושא" הקנדידה היה מאוד באופנה לפני כעשור.התזונה ל"מיגור" הקנדידה אינה עולה בקנה אחד עם האמונה כי תזונה טבעית ובריאה יש לתפור לכל אדם באופן אישי. הקנדידה הינה שמר (פטרייה) שהאדם המערבי ברובו חי עימה בשלום יחסית. במרפאותינו תוכלי לקבל ייעוץ בתזונה טבעית שיקל על סימפטומים של מערכת העיכול וסימפטומים אחרים כך שתוכלי לאמץ אורח חיים בריא ולא טיפול חד פעמי שלרוב גם מחמיר את המצב. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפול מיטבית. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. מכתב זה מזכה את מבוטחי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן.

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה