כאבי ראש בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

21/03/2012 | 08:47 | מאת: מעין

שנים שאני סובלת מכאבי ראש בזמן מחזור, שנמשכים לכל תקופת המחזור. יש חודשים שזה פשוט בלתי נסבל ומשככי כאבים לא תמיד מצליחים להעביר את הכאב. התייעצתי גם עם רופאת המשפחה שלי וגם עם רופא הנשים שלי, ושניהם אמרו לי שהדרך להתמודד זה משככי כאבים. האם לרפואה האלטרנטיבית יש פתרונות אחרים לתופעה?

מעיין שלום רב, לרפואה המשלימה פתרונות רבים ויעילים לתסמונת הקדם ווסתית. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפול מיטבית. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. מכתב זה מזכה את מבוטחי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן.

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה