כמות מזון לתינוק בן 3 ימים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

01/07/2011 | 23:10 | מאת: נעמה

כמה מיליליטר תמ"ל יש לתת לתינוק בן 3 ימים שנולד במשקל 3065 וכרגע שוקל 2850?

נעמה שלום ומזל טוב, על פי משקלו ניתן להציע לו 60 מ"ל - שזה בדיוק כפית של סימילק/מטרנה על 60 מ"ל מים - כמובן תלוי בכמה ארוחות ביום הוא אוכל - במידה והוא אוכל 8 ארוחות או יותר - צפוי שהוא יאכל פחות מ60 מ"ל בחלק מהארוחות (כלומר ישאיר שארית בבקבוק). אם הוא אוכל עד 8 ארוחות ביום - צפוי שברוב הארוחות הוא יסיים את ה60 מ"ל. שיהיה לך הרבה נחת בגידולו!

11/04/2012 | 18:28 | מאת: גאדה

כמה מיליטר תמ"ל להאכיל תינוקת בת 3-5 ימים שנולדה במשקל 3600 גר' ויצאה מבית החולים במשקל של 3380 גר' ?? ובאיזה תדירות ?

מנהל פורום טיפת חלב