תינוקת בת חודש וחצי

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

21/01/2012 | 14:22 | מאת: LLL

שלום רב, האם ניתן לעשות לתינוקת בת חודש וחצי מכשיר אנלציה עם מי מלח? התינוקת מצוננת מאוד הצטברה לה לחה ושיעול יבש, כרגע מקבלת טיפות מי מלח ומכשיר אדים קרים , ירדה בכמות המזון היום ואתמול אחרי שאכלה פלטה את הכל בקשת. תודה על התשובה המהירה.

שלום רב!אין הבדל גדול בין מכשיר אינהלציה עם מי מלח, לבין טיפות מי מלח לאף ומכשיר אדים קרים בחדר - פרט לעובדה שמכשיר האינהלציה מכוון יותר למערכת הנשימה שלה - אבל עיקרון העבודה של שתי האופציות הללו דומה. אני מציעה לפנות לרופא המטפל לבירור - הפליטות של תינוקות מנוזלים - יכולות להיות קשורות לצורך שלהם להשתעל - ומערכת השרירים שעוזרת להם להשתעל - גורמת להם לפלוט/להקיא את האוכל. בכל מקרה, בגיל כזה צעיר כדאי בירור אצל רופא ילדים מטפל. רפואה שלמה!

מנהל פורום טיפת חלב