האם זה גזים?

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

20/06/2011 | 08:37 | מאת: הילה

שלום, הבת שלי בת חודש וחצי, והיא לא רגועה.. כל הזמן בוכה לא נרדמת בלילות.., קשה לה וקשה גם לי ולבעלי.. יכול להיות שמדובר בגזים? תודה.

הילה שלום, בהחלט יתכן שביתך סובלת מגזים, דבר הגורם לה אי שקט בכל שעות היום. בד"כ התינוקות הסובלים מגזים , נמצאים באי שקט במשך שעות ספיציפיות במהלך היממה, אך לא נדיר למצוא תינוקות שסובלים מגזים במהלך כל היממה - עם החרפה של הבכי בשעות מסויימות. זה מצב קשה גם לה , וכמובן גם לכם - כי אין פתרונות קסם לגזים - אפשר למצוא דברים שיקלו עליה כגון חליטת תה שומר, או שינוי בתזונה שלה (אם היא יונקת אז תנסי להוריד מתפריטך מוצרי חלב לכמה ימים -לראות האם יש הקלה בחוסר שקט. אם היא ניזונה מתמ"ל - אז לנסות תמ"ל ללא לקטוז). אך בסופו של דבר הגזים פשוט עוברים עם הגיל...אני מציעה בכל מקרה לפנות לרופא הילדים המטפל - כדי לשלול סיבה רפואית לחוסר שקט!בהצלחה!

21/06/2011 | 08:36 | מאת: הילה

אם אכן מדובר בגזים,יש עוד דברים שאפשר לת לה חוץ מתה שומר, כי לטעמי יש שם יותר מידיי סוכר.. על מה עוד את יכולה להמליץ? תודה.

מנהל פורום טיפת חלב