כמות אוכל

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

05/05/2011 | 16:13 | מאת: רווית

הי, אני מניקה באופן מלא. אני רוצה להרגיל את הקטנה לאכול גם מבקבוק. הנתונים: גיל: חודשיים משקל: כ-5 וחצי המרווח בין הארוחות לא קבוע. לעיתים 4, בד"כ 3, אבל לפעמים גם פחות. כמה סמ"ק היא אמורה לאכול כל ארוחה? תודה,

רווית שלום! כל הכבוד על ההנקה המלאה עד כה! עם הנתונים של גיל התינוקת, משקלה וכמה פעמים ביום היא יונקת - רצוי להציע בקבוק של בין 150CC-180CC - יש סבירות שהיא תשאיר שארית ולא תאכל את כל המנה - וזה בסדר - אך גם אם היא רוצה את כל ה180CC - זה גם תקין .

מנהל פורום טיפת חלב