D3

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

15/10/2011 | 19:23 | מאת: רעות

הי, רנה, רציתי לדעת עד איזה גיל צריך לתת לתינוק ויטמין D בני בן 5 וחצי חודשים... להמשיך???

רעות שלום, ההמלצה היא להמשיך עם ויטמין D3 -שתי טיפות ליום עד גיל שנה. (ללא שום קשר לתזונה של התינוק). חוץ מזה, בגיל 5 וחצי חודשים - חשוב לתת לו תוספת של ברזל - 7.5 מג עד גיל 6 חודשים (שהם 3 טיפות בד"כ), ומגיל 6 חודשים מעלים את המינון ל15 מג'(שהם 6 טיפות). ניתן לעשות "טקס טיפות יומי" ולתת גם את הויטמין D וגם את הברזל אחד אחרי השני - באמבטיה - או בכל זמן אחר שנוח לך. אם קובעים זמן קבוע - פחות שוכחים...המשך חג שמח!

מנהל פורום טיפת חלב