הריון ראשון שאלה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

07/06/2011 | 22:40 | מאת: נד.פ

שלום אני בהריון וזה ההריון הראשון שלי רציתי לדעת מתי צריכה לפתוח כרטיס בטיפת חלב ? באיזה חודש להריון ?

נד.פ - בשעה טובה!ישנן כמה אופציות למעקב הריון - אם יש תחנת טיפת חלב של משרד הבריאות סמוך למקום מגורך - ניתן לעשות שם מעקב הריון.אם את חברת מכבי שירותי בריאות את מעקב ההריון עושים במרכז בריאות האישה או במרפאת האחיות -בהתאם למה שקיים בסניף הקרוב לביתך. גם קופ"ח כללית וגם מאוחדת ולאומית - עושים מעקבי הריון או במרכזי בריאות האישה או במרפאת האחיות -בתוך הסניפים.מומלץ להתחיל את המעקב כבר עכשיו - בודאי יש לך הרבה שאלות - אז אין כמו ההתחלה להתחיל ליצור קשר עם "אחיות הריון" כדי למצוא מענה לכל התהיות שלך - מעבר לכך שהמעקב עצמו הינו חשוב - לבריאותך ולבריאות העובר. שיהיה הריון תקין ומהנה!

מנהל פורום טיפת חלב