פחד היסטרי מהאמבטיה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

19/03/2014 | 14:09 | מאת: הדר

שלום רב, הבת שלי,בת חודשיים וחצי,איך שאני מכניסה אותה לאמבטיה,היא ממש צורחת בהיסטריה. זה ממש מלחיץ אותי כל פעם מחדש...מה אפשר לעשות כדי שהיא תתרגל למים?

הדר שלום, בגיל זה כדאי לבדוק קודם את טמפרטורת המים - האם הם חמים מדיי או לא חמים מספיק - זה בהחלט יכול להוות סיבה לבכי הקשה באמבטיה. חוץ מזה, אפשר לעטוף אותה בחיתול בד טטרה לפני שמכניסים אותה לאמבטיה - ולהכניס אותה עם החיתול טטרה - לעיתים זה מרגיע את הקטנטנים כאשר מכניסים אותם עטופים לאמבטיה ולא ערומים. בהצלחה!

מנהל פורום טיפת חלב